products
Thumbnail 2

AKCIJA - RC DRONE E99 PRO - 3X BATERIJE - DRON

Posebna cijena 179,00 KM

Redovna cijena: 299,00 KM

2 - 3 rate:198,89 KM(već od 66,30 KM mjesečno)
4 - 6 rata:198,89 KM(već od 33,15 KM mjesečno)
7 - 12 rata:   198,89 KM(već od 16,57 KM mjesečno)
18 rata:198,89 KM(već od 11,05 KM mjesečno)

Isporuka: Isporuka 1 do 2 radnih dana

Dostava: 8 KM po narudžbi

Plaćanje:

Gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, općom uplatnicom, karticama jednokratno i na rate.

 
 

Opis artikla

Dron E99 Pro izvrstan je izbor za početnike koji žele naučiti upravljati dronom. S raznim značajkama koje ovaj dron ima, vidjet ćete kako to možete jednostavno učiniti. Trup mu je izrađen od izdržljive i lagane plastike. Kako bi zabava i učenje trajali što duže u kompletu, od nas dobivate čak 3 baterije, koje će trajati do 45 minuta od trenutka pokretanja!

Dron ima funkciju izbjegavanja prepreka tako da ne morate brinuti o njegovom oštećenju (Funkciju izbjegavanja prepreka treba uključiti s daljinskog upravljača prema uputama radi u prostorijama minimalno 6mx6m).

Zahvaljujući ugrađenom žiroskopu, dron stabilizira svoj let osiguravajući nesmetan let u zraku.

S dvije 4K kamere snimljenu sliku možete promatrati na svom pametnom telefonu koji jednostavno možete povezati s dronom putem namjenske aplikacije. Sam pametni telefon može se postaviti na vrh poboljšanog daljinskog upravljača drona E99 Pro Max.

 

SET SADRŽI:
E99 PRO dron sa 2 kamere,
1x 3,7V 1800mAh primarna baterija + 2x 3,7V 1800mAh baterije
4x mehanički pričvršćena zaštita propelera
4x rezervna leptir propelera
Multifunkcionalni kontroler sa dijelom dodatka bilo kojeg telefona
Odvijač za zamjenu mini propelera
USB kabel za punjenje

 

Kalibracija žiroskopa - nakon postavljanja drona na ravnu površinu, usmjerite oba joysticka na kontroleru u donje kutove (lijevi kut za lijevi joystick, desni kut za desni joystick) ili držite tipku za kalibraciju duže.


Bezglavi način rada - omogućuje jednostavnije upravljanje dronom; Nakon aktiviranja ove funkcije, dron će se prilagoditi položaju kontrolera i izvršavati naredbe desnog joysticka, bez obzira na položaj u zraku, što znatno olakšava upravljanje. Primjer: s omogućenim načinom bez glave kada je desni joystick nagnut prema gore, dron će letjeti naprijed, čak i ako je okrenut prema natrag.


Povratak drona operateru - u slučaju da je dron izvan vidokruga ili nije moguće odrediti njegovu poziciju u zraku, samo držite pritisnutu tipku Headless mode - dron će se sam automatski vratiti operateru.

Alternativno, s uključenim načinom rada bez glave, jednostavno nagnite desnu palicu prema dolje dok se dron ne vrati.


Polijetanje i slijetanje pritiskom na gumb - dron će se podići pritiskom na gumb i lebdeći na zadanoj visini čekat će sljedeći potez.
LED diode - LED svjetla vam omogućuju jednostavno prepoznavanje položaja drona tijekom leta.


Način kruženja 360 stupnjeva - mogućnost postavljanja bilo kojeg objekta kao točke interesa kako bi dron neprestano kružio oko njega, pružajući sjajne snimke iz različitih perspektiva.


Upravljanje G-senzorom - ugrađeni G-senzor omogućuje upravljanje dronom naginjanjem kontrolera lijevo ili desno, što omogućuje precizno kretanje u odabranom smjeru.


Dronom se upravlja praktičnim daljinskim upravljačem, konstruiranim po uzoru na kontrolere za konzole. Dobro leži u vašim rukama i jednostavan je za korištenje. Radi na izdanju od 2,4 [GHz], tako da drugi uređaji ne ometaju povezivanje. Dron brzo reagira na naredbe operatera. Zahvaljujući tome, odličan je ne samo na otvorenom, već i tamo gdje treba izbjegavati prepreke.


Dron ima gumb odgovoran za povećanje ili smanjenje brzine, tako da možete prilagoditi uređaj svojim vještinama ili korisničkim preferencijama.

➡ Funkcija lebdenja
Ugrađeni barometar (senzor tlaka) u dronu omogućuje slobodno lebdenje u zraku. U načinu lebdenja, dron će ostati na konstantnoj visini. Osim toga, dron ima žiroskop s 8 osi, što pozitivno utječe na stabilnost leta.


➡ Okretanje / rotacija od 360°
Dron je prilagođen izvođenju spektakularnih akrobacija u zraku, poput prevrtanja, bačve i prevrtanja. To je vrlo jednostavno i događa se pritiskom na jednu tipku na daljinskom upravljaču dok se dron pomiče (početnicima se savjetuje da vratolomije izvode u praznom prostoru i na sigurnoj visini kako ne bi izgubili kontrolu nad dronom).


➡ Kompaktan dizajn
Dron je kompaktne veličine i dizajniran je za jednostavno prenošenje. Ima sklopive ruke, za čije sastavljanje treba dosta vremena i vrlo je jednostavan. Set uključuje dodatnu navlaku koja vam omogućuje brzo spakiranje drona zajedno sa svim dodacima, čineći nošenje i spremanje uređaja lakim i praktičnim.


Dron ima ugrađene 2 4K kamere, postavljene s prednje i donje strane drona. Funkcija kamere može se koristiti i za fotografiranje i za snimanje videa.


Dostupna je za Android i iOS sustave (u kompletu su upute na engleskom jeziku koje prikazuju QR kod za preuzimanje aplikacije na odgovarajući sustav).


Kamere prenose sliku uživo korisniku putem aplikacije, prikazujući pregled na zaslonu pametnog telefona. Pomoću aplikacije možete odabrati određene točke na karti ili odrediti rutu koju će dron slijediti. To vam omogućuje da se usredotočite na upravljanje fotoaparatom za složenije i spektakularnije snimke.


Dron dodatno prepoznaje geste rukama i zatim izvodi određene funkcije, poput snimanja fotografije ili pokretanja snimanja.


Dron s 2 kamere namijenjen djeci ili početnicima koji nikad prije nisu upravljali dronom.


Vrlo jednostavno rukovanje - brzo i jednostavno za naučiti.


Mnogo korisnih značajki za početnike - min podešavanje osjetljivosti jednim gumbom, polijetanje i slijetanje, Headless način rada;
Brzo i jednostavno kalibriranje žiroskopa. Gumb za promjenu brzine - mogućnost prilagodbe brzine vještinama i preferencijama korisnika.
Sposobnost izvođenja spektakularnih vratolomija pritiskom na gumb.
LED diode na prednjoj strani - olakšavaju prepoznavanje položaja drona tijekom leta. Mogućnost snimanja fotografija i videa. Praktičan daljinski upravljač. Držač u kontroleru za pričvršćivanje pametnog telefona - vrlo praktičan kada koristite live view; Frekvencija kontrolera - 2,4 [GHz] Edition. Napaja ga baterija od 1800 mAh - lako se mijenja i puni pomoću USB kabela koji je uključen u set; Izrađena od izdržljivih materijala;
Set je upakiran u besplatne, praktične i elegantne korice za vašu udobnost; 4 poklopca propelera; 4 dodatna propelera.

 

Dimenzije drona u rasklopljenom stanju bez štitnika: 29 x 23 x 5,5 cm
Dimenzije sklopljenog drona: 12,5 x 8 x 5,5 cm
Žiroskop: 6 osi
Napajanje: litij polimer baterija kapaciteta 1800 mAh i napona 3,7V
Vrijeme leta na jednoj bateriji: max. 20 minuta
Vrijeme punjenja: oko 90 minuta
Domet leta: oko 100 metara
Wi-Fi prijenos: 100 metara

 

Najnovije u ponudi

 Cooler Master PSU Elite V4 400W
 Konfiguracija Smart
 24
 Team Elite DDR4 SO-DIMM 8GB 3200MHz
 Konfiguracija Lightning
 Cooler Master GPU Support Bracket ARGB
 HP PC711 SSD 256GB M.2 NVME bulk
 Konfiguracija Ultimate
 HP 15-fd0039nm laptop 8C9R0EAW/16GB
 23.8
 Konfiguracija Winstar
 Konfiguracija Twister
 Konfiguracija Explorer
 ASUS MB TUF GAMING B550M-PLUS
 Crucial DDR5 SO-DIMM 32GB 4800MHz

BRZA DOSTAVA

Dostava brzom poštom za cijelu BiH

GARANCIJA NA PROIZVODE

Do 5 godina garancije na proizvode

Sve vrste plaćanja

pouzećem, karticama na rate, e-bankarstvom

0
0
0
0
0
0
0
0